Glazen schuifwanden

Breidt uw leefruimte letterlijk uit naar buiten met glazen schuifwanden


Geniet buiten met het comfort van binnen

Heeft u er wel eens over gefantaseerd hoe het zou zijn als u altijd kunt genieten van de buitenruimte om uw huis? Een boek lezen onder de sterren, een buitendiner met slecht weer of een gezellige borrel met vrienden in de nazomer wanneer het net iets te fris is. Dit alles klinkt misschien ‘to good to be true’, maar met El-veranda worden deze fantasieën werkelijkheid. Door te kiezen voor een terrasoverkapping haalt u uw binnenleven letterlijk naar buiten. Een overkapping beschermt u tegen de regen, een glazen schuifwand tegen de wind en een zonwering zorgt ervoor dat het in uw buitenruimte ook met de felste zon nog ideaal vertoeven is.

Glazen schuifwand die naadloos aansluit bij uw buitendroom

Een glazen schuifwand zorgt ervoor dat uw terrasoverkapping niet slechts een overkapping blijft, maar echt een uitbreiding van uw huis wordt. Door middel van glazen schuifwanden creëert u uw eigen tuinkamer. Zo geniet u ook met wat minder weer van uw buitenruimte.

De glazen schuifwanden van El-veranda bestaan uit een aluminium bovengeleider, onderrails, een aluminium glasprofiel, dubbel gelagerde wielen en glaspanelen vervaardigd uit veiligheidsglas. De kleuropties zijn gelijk aan die voor de terrasoverkappingen. U kunt dus kiezen voor antraciet RAL 7016 en crème RAL 9001. De glazen schuifwanden zijn er in allerlei maten en al beschikbaar vanaf één glaspaneel met een breedte van 900mm. De langste schuifwand bestaat uit zes panelen, met een breedte van 5880mm. De beschikbare hoogtematen lopen uiteen van 1980mm tot en met 2720mm. Wij kijken met u mee wat de beste maten voor uw maatvoering zijn. De glazen schuifwanden worden ten allen tijde gefundeerd. Door een groot aantal mogelijkheden maakt El-veranda de glazen schuifwand die naadloos aansluit op uw wensen. Zo brengt u uw terrasoverkapping naar een next level en tovert u deze om tot een heuse tuinkamer.

Naast het plaatsen van glazen schuifwanden is El-veranda ook gespecialiseerd in het plaatsen van schuifpuien. Met een schuifpui verbindt u uw binnenhuis met uw buitenhuis. Deze puien zijn leverbaar in helder glas of donker glas.


Waarom El Veranda

 • Ontvang vrijblijvende offerte
 • Professioneel en betrouwbaar
 • Binnen enkele uren reactie
 • Gespecialiseerd personeel
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Bespaar tijd en geld
 • Volledige ontzorging
 • 10 jaar + ervaring
 • Maatwerk en persoonlijke service

 • Vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Ontvang vrijblijvend uw El Veranda offerte

  Finishing touch van uw glazen schuifwand

  Met het kiezen van een kleur en een maat heeft u de glazen schuifwand van uw buitendroom nog niet eigen gemaakt. Dat kunt u wel doen met bepaalde details. Kies bijvoorbeeld voor stijlvolle handgrepen of sier- en tochtstrips. Met zelfgekozen handgrepen zorgt u voor uw eigen look and feel én het hebben van deurgrepen heeft nog een bijkomend voordeel. Het scheelt namelijk een hoop vette vingers op het glas en dat scheelt weer flink wat poetswerk. Daarnaast zorgen sier- en tochtstrips ervoor dat de warmte lekker in uw tuinkamer blijft hangen. Dat scheelt stookkosten en maakt het leven in uw tuinkamer een stuk aangenamer.

  Nog meer comfort toevoegen aan uw buitendroom? We gaan graag met u in gesprek zodat u al uw wensen op tafel kunt gooien en wij het ontwerp kunnen maken dat helemaal past bij uw ideaal. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zonwering zodat u ook op de heetste dagen kunt genieten van uw buiten.

  Voordelen van een glazen schuifwand

  Naast de details die zorgen voor een eigen look and feel en zo hun eigen voordelen hebben, heeft het kiezen voor een glazen schuifwand sowieso een aantal voordelen. In het algemeen zorgt een glazen schuifwand voor een echte uitbreiding van uw leefruimte. Een terrasoverkapping is op deze manier geen simpele overkapping meer, maar echt een extra ruimte in uw huis. Bij slecht weer laat u de schuifwand lekker dichtzitten en bij een zonnetje gooit u de deuren open. U geniet in welke weersomstandigheid dan ook, optimaal van uw buitendroom.

  Daarnaast zorgt de kwalitatieve montage van El-veranda nog voor wat bijkomende voordelen. Zo geniet u met de grote hoeveelheid glas die El-veranda gebruikt van een maximale lichtdoorlating en stelt u zelf de glazen schuifwand samen die op deze manier in combinatie met uw huis, tuin, wensen en behoeften voor een perfecte match zorgt.

  Overige vragen? Bel nu direct
   

  Waar bent u het voordeligste uit met uw glazen schuifwand

  • 1

   Vul het aanvraagformulier in
  • 2

   Ontvang de offerte gratis
  • 3

   Plan uw afspraak voor het inmeten
  • 4

   Bespaar tot wel 40%

  Montage glazen schuifwanden

  Zoals er op ieder potje een dekseltje past hebben wij bij El-veranda op iedere buitendroom een antwoord. Met de juiste materialen en mogelijkheden zorgen we dat u kunt kiezen voor uw ideale buitenruimte. Het doel van El-veranda is om de buitendroom te creëeren waar u van gaat stralen. Dit doen we door de beste kwaliteit te leveren en uw eigen buitenruimte te maken waar menig buurvrouw jaloers op is.

  Al onze producten zijn voorzien van CE-markering en voldoen aan de norm NEN-EN. Hiermee garanderen wij kwaliteit en veiligheid.

  Mogen we zorgen dat u in welke weersomstandigheid dan ook het zonnetje in huis bent? We komen graag bij u langs om u te voorzien van een terrasoverkapping inclusief glazen schuifwanden die u laat stralen.

  Uw montagespecialist voor veranda, glazen schuifwand en overkapping

  Ons werkgebied


  Onze gespecialiseerde monteurs werken door geheel Nederland, Belgie en Duitsland

  Laat uw glazen schuifwanden door onze montagedienst maken.
  Bijvoorbeeld in Nijmegen, Eindhoven, Helmond, Den Bosch, Maastricht, Arnhem, Rotterdam, Utrecht en omgeving
  Wat klanten vertellen over de montageservice van El Veranda

  35 beoordelingen met een gemiddelde score van 4.9