Gumax montage terrasoverkappingen

Uw specialist in het monteren van terrasoverkappingen en glazen schuifwanden


Creëer uw buitendroom met montage van Gumax terrasoverkappingen

Gumax montage van El Veranda Terrasoverkappingen maakt uw buitenleven in alle opzichten beter.
Gumax is er om u optimaal te kunnen laten genieten van de buitenruimte om uw huis. Een terrasoverkapping zorgt ervoor dat u zowel in de zomer als in de winter lekker in uw tuin kunt zitten. Met een glazen schuifwand creëert u uw eigen tuinkamer waarmee u letterlijk uw leefruimte naar buiten uitbreidt. De terrasoverkapping kunt u ook voorzien van wat extra luxe door een zonwering in te bouwen. Hierdoor geniet u ook op de warmste dagen van het jaar in uw eigen buitenruimte. Last but not least: Gumax heeft ook carports waarmee u uw auto regen, hagel, sneeuw, blader en vogelpoep vrij houdt.

Buiten zijn is altijd een goed idee met montage van Gumax terrasoverkappingen

Wilt u op ieder moment van het jaar en in welke weersomstandigheid dan ook, kunnen genieten van uw tuin? Kies dan voor een Gumax overkapping. Laat uw Gumax overkapping monteren door onze specialisten om uw ideale buitenruimte te creëren.

Kiest u voor Gumax montage van El Veranda Terrasoverkappingen dan kiest u voor het beste van het beste. Met hoogwaardig aluminium en keuze uit talloze stijlen, kleuren en daktypen kiest u voor de terrasoverkapping die in combinatie met uw huis en tuin voor een match made in heaven zorgt.

U kunt kiezen voor een klassieke of een moderne terrasoverkapping en voor de kleuren mat wit en mat antraciet. Daarnaast zijn er diverse daktypen waaruit u kunt kiezen bij het laten ontwerpen en monteren van uw ideale terrasoverkapping: van een glazen dak voor maximaal lichtbehoud tot drie typen polycarbonaat voor een solide dakbedekking met beperkte licht- en warmtedoorlating.

Natuurlijk is het mogelijk om uw Gumax terrasoverkapping uit te breiden en luxer dan luxe te maken. Denk bijvoorbeeld aan een glazen schuifwand of een zonwering. Zo kunt u ook bij harde wind of felle zon genieten van buiten zijn.


Waarom Gumax montage

 • Ontvang vrijblijvende offerte
 • Professioneel en betrouwbaar
 • Binnen enkele uren reactie
 • Gespecialiseerd personeel
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Bespaar tijd en geld
 • Volledige ontzorging
 • 10 jaar + ervaring
 • Maatwerk en persoonlijke service

 • Vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Ontvang vrijblijvend uw Gumax montage offerte

  Voordelen Gumax montage terrasoverkappingen

  Het professioneel laten monteren van uw glazen schuifpui of overkapping biedt vele voordelen.

  Zoals we al zeiden kiest u door te kiezen voor Gumax voor het allerbeste. Dankzij de sterke constructie van Gumax terrasoverkappingen zijn er vaak minder staanders nodig dan bij de concurrent. Dit zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van het licht en de ruimte die de terrasoverkapping biedt. Daarbij zijn Gumax montage van El Veranda Terrasoverkappingen er in alle soorten en maten. Doordat we de overkappingen oneindig kunnen koppelen zijn deze geschikt voor zowel kleinere als ruimere terrassen.

  De overkappingen zijn optimaal bestendigd tegen extreme weersomstandigheden. Dit komt door de hoogwaardige aluminium die wordt gebruikt voor de terrasoverkappingen in combinatie met de unieke strip van verenstaal in de goot. Alle Gumax producten zijn voorzien van een CE-markering. Dit houdt in dat de producten voldoen aan de wettelijke en constructieve eisen. Door te kiezen voor montage van Gumax terrasoverkappingen bent u dus verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

  Tot slot is het mogelijk om de terrasoverkapping zo luxe te maken als u zelf wilt. Door de andere producten van Gumax, die tiptop passen bij de terrasoverkapping, is er voor ieder wat wils en behoudt u de fraaie look and feel waar menig buurman jaloers op is. Zo kunt u van uw terrasoverkapping een luxe serre maken door een prachtige glazen schuifwand te laten monteren of u zorgt ervoor dat u door het plaatsen van een zonwering ook lekker in de schaduw kunt zitten als u daar zin in heeft.

  Overige vragen? Bel nu direct

  Montage glazen schuifwanden

  Vergelijken = besparen

  Heeft u eenmaal een terrasoverkapping maar wilt u dat uw overkapping echt een onderdeel van uw huis wordt? Dan is de montage van een glazen schuifwand misschien wel een goed idee. Hiermee creëert u een soort tuinkamer waarmee u uw leefruimte smaakvol naar buiten uitbreidt. Op deze manier is het mogelijk om ook bij wat kouder weer lekker te genieten van de buitenruimte.

  De glazen schuifwanden van Gumax montage van El Veranda Terrasoverkappingen bestaan uit een aluminium bovengeleider, onderrails, een aluminium glasprofiel, dubbel gelagerde wielen en glaspanelen vervaardigd uit veiligheidsglas. De glazen schuifwanden van Gumax zijn niet alleen geschikt voor Gumax terrasoverkappingen, maar ook voor overkappingen van andere merken. De kleuropties zijn gelijk aan die voor de terrasoverkappingen, mat wit en mat antraciet. De glazen schuifwanden zijn al beschikbaar vanaf één glaspaneel, met een breedte van 1960mm. De langste schuifwand bestaat uit zes panelen, met een breedte van 5880mm. De beschikbare hoogtematen lopen uiteen van 1980mm tot en met 2720mm
   

  Hoe kunt u de beste prijs krijgen voor uw montageklus?

  • 1

   Vul het aanvraagformulier in
  • 2

   Ontvang de offerte gratis
  • 3

   Plan uw afspraak voor het inmeten
  • 4

   Bespaar tot wel 40%

  Voordelen van Gumax montage glazen schuifwand

  Dankzij de grote hoeveelheid glas geniet u van een maximale lichtdoorlating. En niet geheel onbelangrijk: u kunt kiezen uit diverse accessoires om het gebruiksgemak te vergroten en de schuifwanden nog meer eigen te maken. Kies bijvoorbeeld deurgrepen die u mooi vindt. Hiermee geeft u uw schuifwand nog meer uitstraling en voorkomt u vette vingers op de schuifdeuren én dat scheelt weer schoonmaken. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor sier- en tochtstrips. Dit zorgt ervoor dat er zo min mogelijk wind uw terrasoverkapping in glipt. Zo blijft de temperatuur in uw zelf gecreëerde tuinkamer aangenaam.

  Montage Gumax zonwering

  Behoefte om uw terrasoverkapping van alle gemakken te voorzien? Dan mag een zonwering niet ontbreken. Gumax montage zonwering creëert verkoelende schaduw op hete dagen. Zo kunt u in stijl alsnog genieten van uw buitenplek. Vanaf uw luie stoel bedient u met de bijbehorende afstandbediening de zonnewering en geniet u precies zoals u dat wilt.

  Kies voor het montagebedrijf met net dat beetje extra

  Uw Gumax montagespecialist voor veranda, glazen schuifwand en overkapping

  Gumax montage: kwalitatief, innovatief en een design waar we u tegen zeggen

  Gumax montage van El Veranda Terrasoverkappingen heeft als doel om u heel het jaar door, in welke weersomstandigheid dan ook, van uw tuin te laten genieten. Door stijlvolle en hedendaagse producten maakt Gumax uw leven buiten nog een stukje leuker. Gumax is innovatief en kwalitatief en heeft een uniek en stijlvol design hoog in het vaandel staan. Stilstaan is geen optie en daarom worden materialen, technologieën, concepten en ontwerpen continu getest en verbeterd. De allerbeste kwaliteit en optimale veiligheid worden gegarandeerd. Alle Gumax producten zijn voorzien van CE-markering en voldoen aan de norm NEN-EN

  Monteren van Gumax is innovatief, volgt de laatste trends en zorgt voor designs waarmee u een terrasoverkapping kunt laten monteren die naadloos bij uw huis en tuin aansluit. Bij Gumax montage van El Veranda Terrasoverkappingen bent u slechts een paar stappen verwijdert van uw buitendroom.

  Overige vragen? Bel nu direct

  Professionele montage van o.a Gumax door El Veranda overkappingen

  Ons werkgebied


  Onze gespecialiseerde monteurs werken door geheel Nederland, Belgie en Duitsland

  Laat uw glazen schuifwanden door onze montagedienst maken.
  Bijvoorbeeld in Nijmegen, Eindhoven, Helmond, Den Bosch, Maastricht, Arnhem, Rotterdam, Utrecht en omgeving
  Wat klanten vertellen over de montageservice van El Veranda

  35 beoordelingen met een gemiddelde score van 4.9