Losse onderdelen van El Veranda

Maak uw veranda compleet met losse onderdelen


De veranda van uw dromen

Veranda’s zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt kiezen voor een grote veranda, een kleine veranda, glazen schuifwanden, zonwering, een type dak, een type veranda en daarnaast is er nog de keuze uit verschillende materialen en kleuren. U kunt uw veranda zo luxe maken als u zelf wilt. Heeft u al een veranda maar mist u nog wat losse onderdelen die uw veranda compleet maken? Wij helpen u graag bij de finishing touch van uw veranda. Op deze pagina vertellen we met welke losse onderdelen we uw buitendroom nog verder kunnen verwezenlijken.

Glazen spie

Als u kiest voor glazen schuifwanden aan de zijkanten van uw veranda dan is er altijd een glazen spie nodig. Hiermee sluit u de veranda aan de zijkanten af. Een spie kan ook gebruikt worden zonder glazen schuifwaden. De spie is gemaakt van aluminium en gehard glas. Over het glas zit een matte folie. Dit zorgt voor meer privacy. Kijkt u liever door de spie heen? Dan kan het folie ook verwijderd worden. De spie is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de zonwering, de schuifwanden en de terrasoverkapping. U kunt kiezen voor de kleuren antraciet RAL 7016 of crème RAL 9001.

Naast bovenstaande opties is het ook mogelijk om de zijkanten van uw veranda niet helemaal dicht te maken. Hiervoor heeft El-veranda speciaal een spie schutting gemaakt van polycarbonaat die alleen aan de bovenkant aansluit. Deze spie voor op schutting is er in drie kleuren: helder, opaal en IQ-Relax.


Waarom El Veranda

 • Ontvang vrijblijvende offerte
 • Professioneel en betrouwbaar
 • Binnen enkele uren reactie
 • Gespecialiseerd personeel
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Bespaar tijd en geld
 • Volledige ontzorging
 • 10 jaar + ervaring
 • Maatwerk en persoonlijke service

 • Vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Ontvang vrijblijvend uw El Veranda offerte

  Zijwanden

  Door middel van zijwanden sluit u uw veranda verder af en zorgt u dat u bijvoorbeeld met veel wind ook van uw buitenruimte kunt genieten. Bij El-veranda hebben we polycarbonaat- en aluminium zijwanden. Beide zijwanden zorgen ervoor dat u één zijkant van uw terrasoverkapping geheel afsluit. Om uw stijl en look and feel vast te houden wordt de zijwand gecombineerd met de kleur van de veranda. De polycarbonaat platen zijn verkrijgbaar in de kleuren helder, opaal en IQ-Relax.

  Accessoires

  Een veranda wordt pas echt eigen als u deze upgrade met wat accessoires naar eigen smaak. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit talloze sier- en tochtstrips en deurgrepen op de glazen schuifwanden. Deze extraatjes zorgen niet alleen voor een uitstraling die uw naam schreeuwt maar leveren ook nog wat voordelen op. Zo heeft u door de deurgrepen geen last van vette vingers op de glazen schuifwanden en zorgen de tochtstrips ervoor dat de wind wegblijft en u de warmte lekker binnenhoudt.

  Overige vragen? Bel nu direct
   

  Waar bent u het voordeligste uit met uw onderdelen

  • 1

   Vul het aanvraagformulier in
  • 2

   Ontvang de offerte gratis
  • 3

   Kies de beste montagespecialist
  • 4

   Bespaar tot wel 40%

  Beton poeren

  Beton poeren zijn eigenlijk geen extraatje maar een eis. Een stevige fundering voor uw terrasoverkapping is namelijk erg belangrijk. Met beton poeren kunt u ervoor zorgen dat de kracht die door de overkapping wordt uitgeoefend, wordt verdeeld. Het aantal beton poeren dat u nodig heeft, is afhankelijk van het aantal staanders onder uw overkapping. Heeft uw overkapping twee staanders, dan plaatsen wij twee beton poeren. Beton poeren zijn er met of zonder hemelwaterafvoer (HWA). U kunt zelf kiezen of een beton poer met of zonder HWA uw voorkeur heeft.

  Is uw veranda al compleet?

  Wilt u uw veranda nog wat dichterbij uw ideaal brengen door middel van een van deze losse onderdelen? We horen het graag zodat we u nog meer kunnen laten genieten van uw buitendroom. Neem gerust contact met ons op en we kijken graag samen met u hoe we uw buitendroom zo compleet mogelijk kunnen maken.

  Uw montagespecialist voor zonwering, veranda, glazen schuifwand en overkapping

  Ons werkgebied


  Onze gespecialiseerde monteurs werken door geheel Nederland, Belgie en Duitsland

  Laat uw onderdelen door onze montagedienst maken.
  Bijvoorbeeld in Nijmegen, Eindhoven, Helmond, Den Bosch, Venlo, Tilburg, Maastricht, Arnhem, Rotterdam, Utrecht.en omgeving
  Wat klanten vertellen over de montageservice van El Veranda

  35 beoordelingen met een gemiddelde score van 4.9