El Veranda

Uw specialist in het leveren en monteren van veranda's


Haal het binnenleven naar buiten met El-veranda veranda’s

Heel het jaar door buiten genieten met een veranda
Waarom alleen van uw buitenruimte genieten met lekker weer als het ook altijd kan? Met een veranda geniet u in alle weersomstandigheden van uw buitenruimte. El-veranda maakt de veranda die bij uw wensen past. Met glazen schuifwanden toveren we uw buitenruimte om tot tuinkamer. Een zonwering zorgt ervoor dat u ook met felle zon optimaal van uw buitenruimte geniet. Daarnaast zorgt El-veranda niet alleen voor de ideale buitenruimte voor u, maar ook voor uw auto. Met het monteren van carports beschermen we uw auto tegen regen, hagel, sneeuw en eventuele vogelpoep. Door El-veranda geniet u optimaal en altijd van de buitenruimte in en om uw huis.

Kies de veranda van uw dromen

Met een veranda op maat laten we uw buitendroom werkelijkheid worden. El-veranda is de specialist op het gebied van overkappingen. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk en beperken de keuzestress. Bij ons heeft u de keus uit een klassiek of een modern model. Deze modellen bieden we aan in de kleuren antraciet RAL 7016 en crème RAL 9001.

Naast de opties met betrekking tot het model, kunt u zelf voor een gepast dak kiezen. Hierbij kunt u kiezen uit een polycarbonaat- of een glazendak. Bij het eerste type kunt u kiezen voor de kleuren helder, opaal en IQ-Relax. Kiest u voor een glazendak? Dan kunt u kiezen voor melkglas of helder glas. Een polycarbonaat dak is een solide dakbedekking die zorgt voor beperkte licht- en warmtedoorlating. Wilt u daarentegen dat uw overkapping zo licht mogelijk is en wilt u écht het gevoel hebben dat u buitenzit? Dan is kiezen voor een glazendak aan te raden.

Heeft u het model, de kleur en het gewenste dak uitgekozen? Dan is het tijd om met de finishing touch aan de slag te gaan.


Waarom El Veranda

 • Ontvang vrijblijvende offerte
 • Professioneel en betrouwbaar
 • Binnen enkele uren reactie
 • Gespecialiseerd personeel
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Bespaar tijd en geld
 • Volledige ontzorging
 • 10 jaar + ervaring
 • Maatwerk en persoonlijke service

 • Vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Ontvang vrijblijvend uw El Veranda offerte

  Maak uw buitendroom tot in detail perfect

  Hoe meer eigen uw veranda is, hoe beter deze aansluit bij uw buitendroom. U kunt uw veranda zo luxe en compleet maken als u zelf wilt. Er zijn daarom nog een aantal extra’s die u kunt toevoegen aan uw veranda om uw buitendroom perfect te maken. Zo kunt u kiezen voor LED verlichting onder de veranda. Wij bieden een LED verlichting van 6 x 3W aan. Deze verlichting zorgt voor een sfeervolle veranda. Het licht kan worden bediend door middel van een afstandbediening. Hiermee past u gemakkelijk de helderheid van het licht aan. Nog wat lezen in de veranda? Zet het licht wat feller. Een romantisch dinertje? Maak het knus en gezellig met gedempt licht.

  Zoals eerder gezegd zorgen glazen schuifwanden ervoor dat uw veranda echt een uitbreiding van uw huis wordt en biedt zonwering wat verkoeling op warmere dagen zodat u ook dan van uw buitenruimte kunt genieten.

  Uw buitendroom is natuurlijk pas echt compleet met een persoonlijk sausje. Kies er daarom bijvoorbeeld voor om de deurgrepen te kiezen die u mooi vindt of kies voor sier- en tochtstrips. Naast dat deze extra’s de buitenruimte volledig eigen maken is het ook handig. Door mooie en handige deurgrepen heeft u minder last van vette vingers op de glazen schuifwanden en de tochtstrips zorgen er natuurlijk ook voor dat het lekker warm blijft in uw geliefde veranda.

  Voordelen van een veranda

  Zoals we al zeiden heeft het hebben van een veranda sowieso een aantal voordelen. U kunt genieten van uw buitenruimte wanneer u dat wilt en u haalt uw binnenleven op elk moment naar buiten. Kiest u voor El-veranda dan kunt u nog een aantal voordelen van een veranda aan dit rijtje toevoegen. El-veranda zorgt er namelijk voor dat u kunt kiezen voor een veranda op maat én dat de montage van uw veranda aan niets ontbreekt.

  Dankzij de sterke constructie van Gumax die El-veranda gebruikt voor het maken van uw buitendroom, zijn er voor uw terrasoverkapping vaak minder staanders nodig. Dat lijkt op het eerste gezicht voor u misschien niet zo relevant maar niks is minder waar. Door het gebruik van minder staanders benut u de ruimte en het licht van de uitbreiding van uw huis namelijk optimaal.

  Naast dat u de ruimte optimaal benut, kunt u ook ten alle tijde genieten. Door het gebruik van hoogwaardig aluminium en unieke strips van verenstaal in de goot, geniet u met koud, warm, nat, droog, vies en lekker weer van uw buitendroom.

  Al overtuigd van het kiezen voor een uitbreiding van uw leefruimte die uw woning nog unieker en meer eigen maakt? Geef uw huis een wauw-effect.

  Overige vragen? Bel nu direct
   

  Waar bent u het voordeligste uit met uw veranda

  • 1

   Vul het aanvraagformulier in
  • 2

   Ontvang de offerte gratis
  • 3

   Kies de beste montagespecialist
  • 4

   Bespaar tot wel 40%

  El-veranda montage: professioneel en stijlvol

  Door te kiezen voor El-veranda kiest u voor een veranda die qua kwaliteit en design op de hoogste trede van de spreekwoordelijke ladder staat. Door uw veranda helemaal naar eigen smaak en wens samen te stellen, zorgt u samen met ons dat deze perfect bij de ruimte in en om uw huis past. Bij ons zijn er genoeg keuzes qua modellen en door overkappingen te koppelen kunnen we uw terras zo groot of klein maken als u zelf wilt.

  Het doel van El-veranda is om u nog happier te maken met de ruimte om uw huis. Dit doen wij door innovatief te zijn, kwaliteit te leveren en een uniek en stijlvol design aan te bieden. Onze monteurs gaan secuur te werk met de juiste spullen en materialen. Doordat al onze producten zijn voorzien van CE-markering en voldoen aan de norm NEN-EN bent u bij ons verzekerd van optimale kwaliteit en veiligheid.

  Door het blijven volgen van de trends en continue verbetering en vernieuwing kunnen wij de veranda maken die een match made in heaven is met de ruimte in en om uw huis. Kies voor El-veranda en dus voor de veranda van uw dromen.

  Uw veranda montagespecialist voor veranda, glazen schuifwand en overkapping

  Ons werkgebied


  Onze gespecialiseerde monteurs werken door geheel Nederland, Belgie en Duitsland

  Laat uw veranda door onze montagedienst maken.
  Bijvoorbeeld in Nijmegen, Eindhoven, Helmond, Den Bosch, Venlo, Tilburg, Maastricht, Arnhem, Rotterdam, Utrecht.en omgeving
  Wat klanten vertellen over de montageservice van El Veranda

  35 beoordelingen met een gemiddelde score van 4.9