Zonwering van El Veranda

Uw specialist in het leveren en monteren van zonwering


Maak uw buitenleven nog aangenamer met de zonwering van El-veranda

Zonwering: de kers op uw veranda
U heeft sinds kort een veranda aangeschaft en deze is van alle gemakken voorzien: glazen schuifwanden, deurgrepen, sier- en tochtstrips. U kunt in slechte weersomstandigheden optimaal van uw buitenruimte genieten. Ideaal. Maar, toch ontbreekt er iets. Op hele warme dagen wilt u namelijk ook optimaal vertoeven in uw buitenruimte. Met een zonwering kan dat. U kunt de zonwering zien als de kers op uw veranda. De zonwering van El-veranda is optimaal en maakt uw buitendroom compleet.

De zonwering van El-veranda

Zonwering zorgt op de heetste dagen voor verkoeling. Met pergola zonwering gaat u de warmtestraling en fel licht tegen. Onze onderzonwering heeft een speciaal zonweringsdoek dat van kunststof geweven is met aluminium draden. Dit type zonwering reflecteert 73% van het zichtbare licht en maar lieft 89% van de warmtestraling. Dankzij dit doek blijft de warmte ook minder lang hangen onder uw overkapping. Op deze manier bent u dus verzekerd van heerlijk vertoeven in uw buitendroom op hete dagen.

Het doek wordt geleverd in een witte kleur met een zilveren gloed. U kunt, net als bij de terrasoverkapping en de glazen schuifwand, kiezen voor de kleuren antraciet RAL 7016 of crème RAL 9001.


Waarom El Veranda

 • Ontvang vrijblijvende offerte
 • Professioneel en betrouwbaar
 • Binnen enkele uren reactie
 • Gespecialiseerd personeel
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Bespaar tijd en geld
 • Volledige ontzorging
 • 10 jaar + ervaring
 • Maatwerk en persoonlijke service

 • Vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Ontvang vrijblijvend uw El Veranda offerte

  Unieke zonwering

  Naast onze standaard pergola zonwering hebben we ook een uniek type zonwering. Deze bovenzonwering reflecteert 85% van het zichtbare licht en maar liefst 91% van de warmtestraling. Dit doek is van het merk Serge Ferrari, welke bekend staat om haar duurzaamheid, veiligheid, design, comfort en eco-verantwoordelijkheid. Dit doek kunt u helemaal laten maken in uw stijl en look and feel. U kunt onder andere zelf de kleur samenstellen zoals u dat wilt. Op deze manier maakt u uw buitendroom helemaal eigen.

  Zonwering: van alle gemakken voorzien

  Geen zin in ingewikkelde handelingen om de zonwering in de stand te zetten die voor u aangenaam is? Kies dan voor een zonwering van El-veranda. De zonwering wordt automatisch bediend. Het zonwering systeem wordt geleverd met een afstandbediening. Hiermee heeft u de keus om de zonweringsstroken gezamenlijk of individueel per strook te bedienen. Ideaal als u net last heeft van die ene felle zonnestraal die in uw zicht schijnt. Zo ervaart u wel de baten maar niet de lasten van het invallende zonlicht. Terwijl u vanuit uw luie stoel de zonwering bedient en de ene strook gebruikt om optimaal te genieten wordt de rest van de zonwering compact en buiten zicht opgeslagen.

  De motor die de zonwering aanstuurt is van het bekende merk Somfy. Deze motor heeft ingebouwde warmtesensoren. De motor stopt vanzelf als deze te warm wordt. Bij ons bent u dus niet alleen verzekerd van een zonwering die makkelijk in gebruik is, maar ook één die veilig is.

  Overige vragen? Bel nu direct
   

  Waar bent u het voordeligste uit met uw zonwering

  • 1

   Vul het aanvraagformulier in
  • 2

   Ontvang de offerte gratis
  • 3

   Kies de beste montagespecialist
  • 4

   Bespaar tot wel 40%

  Montage zonwering

  Kiest u voor de kers op uw veranda en dus voor zonwering? Wij komen heel graag bij u langs om deze voor u te monteren. Zo hopen wij u nog blijer te maken met uw buitenleven om uw huis. Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een zonwering die bij u past én bent u verzekerd van een goede en veilige montage. Al onze producten zijn voorzien van CE-markering en voldoen aan de norm NEN-EN.

  Doordat we een breed aanbod hebben, graag met u meedenken en beschikken over de juiste materialen maken wij binnen no-time de zonwering die bij uw huis, tuin en veranda past.

  Uw montagespecialist voor zonwering, veranda, glazen schuifwand en overkapping

  Ons werkgebied


  Onze gespecialiseerde monteurs werken door geheel Nederland, Belgie en Duitsland

  Laat uw zonwering door onze montagedienst maken.
  Bijvoorbeeld in Nijmegen, Eindhoven, Helmond, Den Bosch, Venlo, Tilburg, Maastricht, Arnhem, Rotterdam, Utrecht.en omgeving
  Wat klanten vertellen over de montageservice van El Veranda

  35 beoordelingen met een gemiddelde score van 4.9